Castellano | Catalá | English

Carmen Sánchez és una dona de 84 anys amb una extraordinària història que comptar. Va ser una gran artista de circ que va recórrer Europa pujada en un trapezi fins que un accident va canviar la seva vida. Viu sola i fa coses impròpies en algú de la seva edat; en el seu món quotidià tot és possible.
Va ser coneguda com LA MUÑECA DEL ESPACIO, una gran trapezista. Amb només 17 anys va abandonar Sitges, el seu poble, i es va casar amb un pallasso de la troupe dels Rudi Llata. Va viatjar amb el circ fins que una tarda, fa 46 anys, el seu món es va enfonsar. Res ha estat igual des d'aleshores.

Fa esport de manera compulsiva i balla sempre que pot. Viu la vida amb un optimisme contagiós. Un dia coneix a Joaquim, un senyor de Barcelona aficionat al tango. La parella connecta d'immediat i es converteixen en inseparables.

Els fills de Carmen són pallassos en un petit circ francès. Han decidit recuperar “El restaurante automático” un número que van inventar els seus pares fa 50 anys. Entre ball i passeig amb el seu company Joaquim LA MUÑECA DEL ESPACIO decideix viatjar a França. Passat, present i futur tenen una cita en un petit circ de la Bretanya.© Golem 2007 | Diseño y programación: CAB